FESYEN JUBAH : Royal blue versace

 

JRM
Yati kata “ Less is More “..Usia mak elakan dari berlabuci banyak nnati jadi pengasas macam pokok krismas..!! Corak kosong dan sedikit printed akan buat mak lebih nampak muda..Jubah satin Versace Royal Blue ini saya tak jual hanya utk pakai sendiri. Stok yang ada pun hanya 4 meter ..!!

Saya buat 2 helai jubah ni..Satu – Satin Versace saya letak pada bahagian badan – dan sehelai lagi pada bahagian tangan sahaja..!! Kain ini sama saja dengan dengan design jubah Satin Vercase yang saya jual.  Semua jubah yang saya keluarkan saya akan buat 1 untuk saya sebagai kenangan..!!

 

 

Comments

  1. mardziani says

    saya teringin sangat yang kaler puti biru tu,,, ada tak saiz XS saya ni kecik saja… berat pun 40 kg….. tinggi dalm 149cm

  2. says

    salam kak rozita yang cantik,

    saya amat berkenan dengan jubah yang patern dan color serta corak jubah2 kak rozita. so cam mana kalau saya nak beli dan nak jual. brp harganya.

    tq boleh contact saya juga @ 0133851505

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *