Wanita Gugur Bentan..

Elok baca ni wanita yg gugur.. awal hamil dan berpantang..

Wanita awal hamil jangan sampai kena demam panas.. boleh gugur atau takut anak tu cacat..

3-gugur(gambar wanita ni sy bawa hospital utk tau dia ada denggi atau sbb lain sebelum balik kerumah.. sy minta doktor drip air sbb dia x makan dah 8 hari)

Wanita ni bentan teruk sehingga x boleh makan.. muntah.. bibirnya kering.. buka mata pun x larat apalgi berdiri.. x bertenaga langsung sbb x makan & minum 7 hari sehingga air liurnya berdarah akibat badan kering sgt..

Dia x faham bentan.. sy tawar diri bawa balik rawat wanita Indonesia ni.. Sy dah nasihatkan sejak awal demam panas bahaya dn sy rsa dia bentan..

Dia pergi ke hospital tapi di suruh balik jer..

Lepas sy bawa balik 5 hari selepas tu baru dia sembuh nampak segar tapi masih lemah lagi sbb dah 10 hari dia bentan dn berkeadaan parah begitu.. kuning macam mayat dah.. Suaminya jd takut..

Sy mandikan herba utk bangunkan saraf luar.. bagi makan Royal Jelly, madu, Mustanir dn Royal V.. Sy bagi air rendaman batu hempedu landak dan rendaman akar belimbing..

Kalau Bersalin normal lepas 35 hari baru makan Royal V.. dia keguguran sy bagi terus RV sbb dia bukan bersalin tp gugur.

Org Bersalin normal hormon lebih bercelaru.. sbb tu Sy x bagi makan awal Royal V sbb kesannya cepat sgt hormon tinggi.. Muka merah.. Perut kempis.. kulit cantik .. miss V adakalanya berdenyut/kemut sendiri walaupun x buat sex (apalgi masa buat sex lebih kuat)..

Paling sy x mahu wanita berpantang makan Royal V awal2 ialah keinginan sex jd tinggi.. sy takut wanita buat sex dalam pantang.. Sbb tu sy suruh makan selepas 35 hari..!!

Air susu banyak.. kalau makan ROYAL V mmg susu lebih bamyak dn sy xnk ibu akan jd sakit demam bengkak susu..

Sbb tu anak dara muda sy x galakkan makan RV sbb x nak mereka berzina.. Dah kawin xpa.. Tp anak dara berusia 28 tahun keatas elok makan dah sbb hormon mereka dh jatuh.. kalau 30an lagi kena makan..

Wanita berkahwin wajib makan sbb stress.. beranak akan buat wanita cepat hilang hormon tu yg cepat tua..

Jika nak keterangan lanjut apa kebaikan RV boleh tanya admin sy 019 3737133 & 013 7747133..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *